DMT springere udtaget til VM - GymDanmark

DMT springere udtaget til VM

I den forgangne weekend har VM-bruttotruppen holdt træningssamling. For at fremme åbenhed og erfaringsudveksling i en ny og spirende gymnastikdisciplin, havde DMT-udvalget besluttet at holde træningssamlingerne åbne for alle, på tværs af alder og niveau.

Træningssamlingen i denne weekend havde derfor, foruden VM-bruttotruppen, også deltagelse af junior- og seniorspringere fra både Fyn og Sjælland. På baggrund af præstationerne ved denne træningssamling, samt tidligere samlinger og konkurrencer, er der udvalgt et hold af 4 gymnaster og 2 reserver, der skal repræsentere Danmark ved VM i dobbelt minitrampolin, der afholdes til november i Sofia, Bulgarien.

Holdet:

Reserver:

  • Nicklas Poppelhøj, Gymnastikforeningen Køge Bugt
  • Simon Kirk Jepsen, Stauning/Dejbjerg U & I

 

Få mere at vide

  • VM i Trampolin, Tumbling og DMT afholdes i Sofia/Bulgarien 9-12. november 2017
  • WAGc i Trampolin, Tumbling og DMT afholdes i Sofia/Bulgarien 16-19. november 2017

 

Læs mere om tumblernes udtagelse her

Tumbling WAGC udtagelse