Havdrup GF er SpringsikkerForening - GymDanmark

Havdrup GF er SpringsikkerForening

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Havdrup GF, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt.

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.
Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.

Papir på kompetencerne

Den 1. oktober kl. 11.00 i Havdrup Idrætscenter, Skolevej 62, 4622 Havdrup får foreningen så officielt papir på sin nyerhvervede status, når GymDanmark og DGI gymnastik & fitness officielt certificerer Havdrup GF som en SpringsikkerForening.

”Projektet har været en god løftestang for et 360 graders eftersyn af springsikkerheden i vores forening”, siger Betina Steneman, ansvarlig for arbejdsgruppen i Havdrup GF som glæder sig til at byde nye som ”gamle” springgymnaster velkomne.

Springsikker i jeres forening?

Vil jeres forening høre mere om Springsikker i foreningen, så lad dem snuse til konceptet når der afholdes kick off møder d. 9. oktober I Vejle og d. 1. november i Ringsted. På mødet i Ringsted vil netop Havdrup fortælle om hvad de har fået ud af processen og hvordan de har grebet det an.

Springsikker er udviklet af GymDanmark og DGI gymnastik & fitness. Projektet har til formål at sikre, at foreningen skal være et sikkert sted at sende sine børn til springtræning.

Læs mere på www.springsikker.dk