Oplev nye fitnesstrends og spændende workshops - GymDanmark

Oplev nye fitnesstrends og spændende workshops

Lyst til at prøve ro-spinning, børneyoga eller udforske din mobilitet?

Så tag med på FutureFitness, Inspirationssemniar i Vejen, hvor der er spændende workshops, inspirerende foredrag og hyggeligt samvær på programmet i weekenden den 28.-29. oktober.

Her kan du og din forening blive opdateret på de nyeste fitnesstrends og få inspiration til nye aktiviteter. Seminaret er målrettet instruktører og ledere/bestyrelsesmedlemmer i fitness- og gymnastikforeninger, der har fitness på programmet – eller overvejer at få det.

Ud over det faste program er der god mulighed for at netværke og sparre med andre instruktører/foreninger omkring fitness.

Slut med forbudt

FutureFitness byder på 11 forskelige workshops lørdag, hvoraf du kan vælge fire. Dem vælger man ved tilmeldingen.

Søndag er der fælles opvarmning, hvor kroppen kickstartes med ”mobilitet, styrke og puls”, og bagefter løfter Morten Elsø, cand. scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi, byrden fra de mange urealistiske madkrav fra dine skuldre. Det sker med foredraget ”Slut med forbudt”, hvor Morten Elsø fortæller, hvordan du er blevet systematisk misinformeret om maden og hvordan dette – ikke maden selv – er det centrale problem. Se hele programmet her

Skal du med?

FutureFitness er arrangeret af Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for GymDanmark og DGI), og der er 250 pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet. Tilmeldingsfristen er d. 9. oktober og tilmeldingen foregår her