Forslag til ny politisk organisering i GymDanmark - GymDanmark

Forslag til ny politisk organisering i GymDanmark

I juni vedtog bestyrelsen en række principielle beslutninger, som nu er udmøntet i de forslag der tilsammen skaber den nye politiske organisering.

Forbundsformand Anders Jacobsen siger ‘Vi oplever et voksende krav fra både medlems-foreninger og interessenter om et mere professionelt ledet forbund. De forslag der stilles vedr. ændret politisk organisering, er netop for at sikre den organisation, som bestyrelsen mener, der skal til for at imødekomme denne forventning. Den nye organisering skal samtidigt sikre et mere smidigt GymDanmark, hvor rammerne for de mange frivillige styrkes.

Forslag til vedtægtsændring i forbindelse med ny politisk struktur, herunder

Forslag til praktiske vedtægtsændringer, herunder 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte formand i GymDanmark Anders Jacobsen (aja@gymdanmark.dk // 5144 0693), eller næstformand Lene Christiansen (lch@gymdanmark.dk // 2175 8646.

Praktisk om repræsentantskabsmødet 2017

Repræsentantskabsmødet afholdes lørdag den 28. oktober, i Idrættens Hus, Brøndby. Fredag den 27. oktober inviteres til temaaften, hvor ovenstående forslag debateres. 

Tilmelding til repræsentantskabsmødet her

Læs alt om repræsentantskabsmødet her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen