Så er rammerne sat for TeamGym landsholdene frem mod EM 2018 - GymDanmark

Så er rammerne sat for TeamGym landsholdene frem mod EM 2018

Der er nu stillet helt skarpt på arbejdet med landsholdene frem mod EM 2018 og med den nye plan for landsholdene er der for alvor lagt op til en struktureret og gennemarbejdet plan for det fremtidige arbejde og forløb. Planen er afstemt med alle landstrænere, som forpligter sig til at arbejde loyalt i henhold til retningslinjerne.

Formålet med planen er at beskrive rammerne og retningslinjerne for TeamGym-landsholdene frem mod EM i Portugal i oktober 2018. Visionen for TeamGym-landsholdene er at motivere og udvikle danske TeamGym-gymnaster, såvel gymnastisk som personligt, gennem målrettet træning i et professionelt set-up. Herudover er visionen at fastholde og udvikle Danmarks position som en magtfaktor i international TeamGym-sammenhæng.

Læs hele planen for “TeamGym landsholdene 2017-2018” her og find alle deltaljerne om rammerne og retningslinjerne for landsholdene. 

Udtagelse for juniorbruttotruppen er den 25. – 26. november og udtagelsen til seniorbruttotruppen er den 16. – 17. december.  

Fokuspunkter og udtagelseskriterier vil blive offentliggjort på GymDanmarks hjemmeside senest primo oktober 2017, ligesom oplysninger om tilmelding til udtagelserne vil blive offentliggjort på hjemmesiden.