Kom med til Golden Age i Italien 2018 - GymDanmark

Kom med til Golden Age i Italien 2018

I 2018 finder Golden Age Festival sted i Pesaro i Italien – Golden Age Festival er en rigtig god festival for gymnastikglade 50 + som ønsker en uge fyldt med gymnastik og sjov. Festivalen foregår fra d. 16 – 21.september 2018, og er det 6. Golden Age i rækken. Læs meget mere her om det fantastiske event 

Oplev stemnignne og glæden i denne lille video: 

Hvis I ønsker at deltage i Golden Age, så kan I læs mere om priser og tilmeldingsfrister nedenfor: 

Priser:

 1. Der betales et deltagerbegyr på 500 kr. pr. person til GymDanmark ved tilmelding(inkluderer bl.a. Golden Age 2018 T-shirt og jakke, administrationsomkostninger til UEG og GymDanmark)

 2. Golden Age festivalgebyr – 130 EUR
  For festivalgebyret får deltagerne et GAGF 2018 akkrediteringskort, som giver adgang til festivalens events, lokal transport, rabat på mad, gratis adgang til udvalgte museer samt andre fordele.

 3. Hertil kommer at der skal bookes hotel og forplejning – find priser mm her på side 27. 
  Bestilles ophold via GymDanmark er festivalgebyret inkluderet og festivalgebyret vil være afhængig holdets af valg af overnatning jf. Bulletin1. 
  Der kan vælges overnatning på hotel eller i lejligheder. Vær opmærksom på at fordelingen foregår efter først til mølle princippet og styres af den lokale organisationskomite (se regneeksempel og få overblik over dit samlede festivalgebyr)
  Bemærk!! GymDanmark forbeholder sig retten til, at opkræve ekstra deltagergebyr, såfremt kursen ændrer sig i forhold til betalingerne til UEG


Tilmeldingsfrister:

D. 20 november: forhåndstilmelding og betaling af 10 EURO pr. person.
D. 20 februar: 1. rate betales 50% af det fulde beløb 
D. 20 maj: resten af betaling forelægger – de sidste 50%

Hold øje med denne side for mere info