Bliv uddannet hjælpetræner på 8 timer - GymDanmark

Bliv uddannet hjælpetræner på 8 timer

At kunne igangsætte og tilpasse en aktivitet i træningen er en hjælpetræners fornemmeste opgave. Og det er lige netop det der er i fokus på GymDanmarks hjælpetræneruddannelse. 

Kom godt fra start
På Hjælpetræneruddannelsen klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Uddannelsen er delt op i to moduler.

– Modul 1 gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning.

– Modul 2 fokuserer på gymnastik. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen.

Hjælpetræneruddannelsen afholdes her: 
20. august i Ølstykke
27. august i Havdrup
3. september i Pedersborg/Sorø
9. september i København

Hvad kan hjælpetræneren efter uddannelsen?
Efter denne uddannelse vil hjælpetræneren kunne igangsætte, tilpasse og undervise i en enkelt planlagt aktivitet (fx igangsætte en leg, enkeltstående elementer fra opvarmning/grundtræning)

Alle kan starte her
Hjælpetræneruddannelsen gør det nemt og hurtigt at komme i gang med ”træner-jobbet” – hvad enten den nye træner er 14, 34 eller 54 år (dog min. 12 år). Uddannelsen er derfor både for den engagerede, unge gymnast og forældrene på sidelinjen.

Med på farten
Ét er at være på uddannelse, noget andet er at bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere smarte øvelseskort med grundtræningsøvelser og et hæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere.

Der er også en app med alle træningsøvelserne, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra uddannelsen til træningen. App’en hedder 1-2-Træner og er gratis for alle – Også dem der ikke har været med på uddannelsen.

Alle deltagere får desuden en T-shirt.

Få et kort overblik og Hjælpetræneruddannelsen her

Har I mange hjælpetrænere i foreningen der skal uddannes, så afholder vi gerne uddannelsen lokalt hos jer – Kontakt jeres regionale konsulent