Kickstart din sæson med HCA Gymnastik Kongres - GymDanmark

Kickstart din sæson med HCA Gymnastik Kongres

HCA Gymnastik Kongres er dagen hvor vi mødes på tværs af roller og kompetencer i gymnastikkens verden. Det er en dag hvor en vifte af toneangivende personer i Gymnastik-Danmark deler ud af erfaringer og deltager i debatter dagen igennem. Du får mulighed for at sammensætte dit eget program hvor du frit vælger netop de emner der interesserer dig.

Sammensæt selv din dag, og vælg mellem spændende foredrag, kurser og debatter. Bliv også opdateret på nyeste redskaber og vidensdel med alle de andre deltagere. Du kan fx vælge imellem:

  • Deltag i debat om efterskolernes rolle i Gymnastik-Danmark. Panel debat med blandt andre GymDanmarks formand Anders Jacobsen
  • Hvordan opnår man de høje karakterer i TeamGym? Erfarne dommere og trænere giver deres bud
  • Stemmer GymDanmarks konkurrencestruktur overens med nyeste viden indenfor talentudvikling og børns udvikling? Følg oplæg om talentudvikling i GymDanmark, med Udviklingskonsulent Jonas Vestergaard Jensen. Udvalgsformand i TeamGym Frank Veje Jakobsen deltager i debatten.
  • Mød GymDanmarks Tumbling-landstræner Michael Moselund-Hansen som i et oplæg fortæller om Tumbling – Fortid, nu og i fremtiden
  • Flere og flere foreninger bliver professionelle og ansætter trænere. Deltag i debatten om når ’Forening møder Forretning’
  • Deltag i GymKurser med fokus på ‘Tribler med skruer’, spidskatete, kombinationer og Shushunova – indlæring og progression i en god og sikker metode. Eller hvad med ’dobbelt strakt i midten af spring’, en ny tendens som bliver mere og mere udbredt.
  • Mød trænerne fra verdensholdet, som fortæller om hvordan de med teambuilding får det bedste ud af gymnasterne i både konkurrence og opvisning. Hør også om den kreative proces i at bygge en spændende opvisning op.  
  • Få en snak og mød studerende og forskere der har skrevet opgaver om gymnastik på bachelor- og kandidatniveau.

Bliv også underholdt af gymnaster, som i hæsblæsende tempo fremfører gymnastikshow med anderledes og svære momenter under temaet ‘Useless skills vs. Perfect skills’.

Se programmet her

Se hjemmeside her


Praktiske detaljer

HCA Gymnastik Kongres afholdes i Odense Idrætspark, Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Dato: 17. september 2017

Pris: Kr. 850,- pr. person. Alle deltagere får udleveret kursusbevis for deltagelse

Tilmelding senest den 3. september 2017 – Klik her

HCA Gymnastik Kongres afholdes i samarbejde mellem Odense Gymnastik Forening, Vejstrup Efterskole, Eurogym Gymnastics Equipment og GymDanmark.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen