Få de bedste forudsætninger for at undervise i TeamGym og Spring/Rytme gymnastik - GymDanmark

Få de bedste forudsætninger for at undervise i TeamGym og Spring/Rytme gymnastik

Mange af gymnastikkens grene har et sikkerhedsaspekt, som I som forening er med til at sikre, når I sender jeres trænere på uddannelse. Vigtigst af alt er, at trænere lærer at passe godt på deres gymnaster og opbygge en forsvarlig træning. Ikke kun med den rette teknik og fysiske træning, men også med øje for gymnasten som MENNESKE med en hverdag med skole, kammerater og familie.

Er du ny træner og skal undervise i TeamGym eller Spring/Rytme gymnastik starter din uddannelse, som i alle andre discipliner, med GymTræner 1 – Basis. Fokus på GymTræner 1 vil være at lære at træne den valgte gymnastikgren. Konkurrencedelen vil derfor ikke være i fokus og uddannelsen vil være relevant for alle.

GymTræner 1 – Basis afholdes: 
12.-13. august i Silkeborg
18.-19. august i Svendborg
26.-27. august på Sorø 
2.-3 september i Frederikshavn
14.-15. oktober på Sjælland

Derefter kan du specialisere dig inden for TeamGym og Spring/Rytme gymnastik på GymTræner 1 – Team Gym. 

GymTræner 1 – TeamGym afholdes:
 
15.-17. september på BGI Akademiet 
20.-22. oktober på Sjælland

Vi anbefaler, at man gennemfører Basis og disciplindelen i samme sæson, men man kan sagtens lade uddannelsen stække sig over 2 sæsoner (Basis den ene sæson og disciplin den næste). 
Vi anbefaler desuden at man har gennemført Springsikker Basis og SMT1. 
Fokus på GymTræner uddannelsen vil være at lære metodik om spring og rytmemomenter. På Springsikker vil fokus være på modtagning. 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen