Instruktører til familiegymnastik søges - GymDanmark

Instruktører til familiegymnastik søges

HAR DU lysten, evnen og brænder for at motivere og undervise foreningernes instruktører, så de bliver klædt på til at undervise forældre og børn i deres forening? Har du interesse i eller uddannelse indenfor pædagogik – måske er du fysioterapeut- eller sygeplejerskeuddannet, eller du har måske været træner for et familiehold i din forening, så –

FÅR DU muligheden for at være en del af denne indsats og være med til at løfte FamilieGymnastikken i samarbejde med GymDanmark. Du uddannes til at kunne undervise i både GymFamily Baby, GymFamily Toddler og GymFamily bObles Event. Du får en timeløn på kr. 350,- kr. + feriegodtgørelse (12,5%) + befordringsgodtgørelse efter GymDanmark gældende takster. Kursernes varighed ligger på enten 3 eller 5 timer.

For at komme i betragtning skal du kunne deltage på uddannelsesdagene: 

  • Fredag den 25. august i Silkeborg (4 timer)
    GymDanmark Masterinstruktør gennemgår materialet til GymFamily Baby, GymFamily Toddler og GymFamily bObles Event
  • Lørdag den 26. august i Herning (5,5 timer)
    GymDanmark Masterinstruktør afholder et GymFamily bObles Event for Herning Gymnastik Forening, så du lærer, hvordan du bruger materialet og afholder en event
    Læs hele programmet her

Det er vigtigt, at du kan deltage både fredag og lørdag, så du får fornemmelsen af helheden i GymDanmarks Kvalitet i FamilieGymnastikken, og så du bliver klædt maksimalt på til selv at kunne afholde kurser og events. GymDanmark Masterinstruktør er Louise Kantsø Olesen begge dage.

Bliv en del af indsatsen som skal løfte FamilieGymnastikken i foreningerne,  i samarbejde med GymDanmark. Send din ansøgning og CV til projektleder Tenna Nørgaard Gundersen, tng@gymdanmark.dk, 2916 9918.

Ansøgningsfrist er mandag den 7. august

OBS!! GymDanmark dækker udgifter til transport og overnatning samt forplejning i forbindelse med uddannelsen.