Nyt træningskoncept indenfor seniorgymnastik - GymDanmark

Nyt træningskoncept indenfor seniorgymnastik

Vil I gerne tiltrække flere seniorer til jeres forening og bidrage til at ældre i jeres lokalområde får styrket krop, hjerne og fællesskab, så overvej om det Senior Gymnastik træningskonceptet er noget for jeres forening. Konceptet kan tiltrække nye seniorer (+ 60 år) og fastholde dem, som ikke længere tiltrækkes af opvisningsgymnastikken.

Senior Gymnastik træningen er tilpasset seniorer med forskellige udfordringer, med fokus liggende på:

  • en stærk krop og hjerne
  • kondition og puls
  • balance og øget velvære
  • et sjovt og givende træningsfællesskab, der skaber plads og lyst til samvær, hygge og snak efter svedige timer

Kvaliteten og effektiviteten i træningsindholdet er skarpslebet til seniorers behov, krav og hvad der lige præcist er godt for seniorer i forhold til kropslige og kognitive udfoldelser. Senior Gymnastik er baseret på den nyeste viden om ældres træningsbehov. Der tages i træningen højde for de sanser, der naturligt svækkes med alderen og fokus ligger på at styrke balance, sanser, muskler og led. Der afholdes kurser i efteråret.  

Senior Gymnastik er udviklet i samarbejdet i “Bevæg dig for livet” samarbejdet af DGI og GymDanmark.

Læs mere her

Vil I have et kursus i jeres forening kontakt en af vores konsulenter her