1000 gymnaster indtager snart plænen i Tivoli - GymDanmark

1000 gymnaster indtager snart plænen i Tivoli

Så er det endnu engang tid til årets sommershow i Tivoli og der er lagt op til et varierende og meget seværdigt gymnastikshow. Gymnaster fra hele landet mødes i et inferno af trampolinspring i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer og sjippere i hæsblæsende tempo.

Der er lagt op til et fantastisk underholdende og meget varieret gymnastikshow i år med cirka 1000 gymnaster fra 32 forskellige foreninger. Det er efterhånden blevet en rigtig god tradition, at GymDanmarks gymnaster mødes til et storslået gymnastikshow på Plænen i Tivoli. Det bliver med garanti en dejlig dag”, fortæller Janne Jelstad, Eventkoordinator i GymDanmark.

Opvisning når det er bedst
Det er noget ganske særligt at være udvalgt til at repræsentere GymDanmark i Tivoli, og holdene gør deres bedste for at levere et seværdigt show for publikummet på Plænen. Der bliver mulighed for at opleve både opvisnings- og konkurrencegymnaster, når GymDanmark folder paletten ud i Tivoli. I alt 1000 gymnaster fra 32 foreninger vil være tilstede i den gamle have i København.

Tivoli-dysten
GymDanmark er kendt for konkurrencerne, og dem har vi taget med i Tivoli – i løbet af dagen bliver det muligt at dyste i følgende konkurrencer; “Rope vs. Trampolin”, “Håndstandskonkurrence”, “Katete” og “Y-balance”. Praktisk info Gymnastik i Tivoli 2015 afholdes søndag d. 25. juni fra kl. 11.00 til 19.10 på Plænen. Det bliver nogle spændende dyster, hvor præmien er et Årskort til Tivoli. 

FIND PROGRAMMET HER

Følg GymDanmark i TIVOLI på de sociale medier
Facebook, Instagram og Snapchat #gymdanmark

Deltagende foreninger 2017:

 • Ballerup GF
 • Børnefritidsordningen Sydhavnen
 • DHG Gymnastik
 • Espergærde IF
 • Farum GF
 • Gefion
 • Greve Gymnastik og Trampolin
 • Gymnastikforeningen Øbro
 • Hammel Gymnastikforening
 • Hillerød G og IF
 • Helsinge
 • Karlslunde IF
 • Køge Bugt GF
 • Københavns TrampolinKlub
 • Lillerød GF
 • Nivå
 • OGF Odense
 • Rødovre
 • Raklev IF
 • Slagelse GF
 • Stauning/Drejbjerg
 • SOR IF
 • Sorø Gymnastik Forening
 • Slagelse
 • Spangsbjerg
 • Svenninge Sporsacro
 • Svendborg GF
 • TIK Taastrup
 • TPI (Taarup-Paarup)
 • Vejlby IK
 • Ølstykke
 • Århus 1900

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen