Vinderne af Gym for Life i Danmark er nu fundet - GymDanmark

Vinderne af Gym for Life i Danmark er nu fundet

I går (søndag) gik det løs ved Gym for Life, som bliver arrangeret af GymDanmark i samarbejde med Tarup-Paarup Idrætsforening. Der var lagt op til masser af flot gymnastik, og ikke mindst nogle underholdende opvisninger fra de fem deltagende hold – og alle leverede i stor stil. 

Der gik to hold videre i finalen, og det blev Talenthold Greve og Performance Elitepiger fra Bellinge Gymnasterne, som trak de længste strå. Efter en spændende finale, blev det Performance Elitepiger som kunne juble og løfte pokalen og kalde sig vinder af Gym for Life 2017.
De to finalehold skal sammen med tre andre hold deltage ved Gym for Life Challenge 2017 i juli i Norge, som er den internationale udgave af Gym for Life (læs mere her). 

“Det var en fantastisk oplevelse – en rigtig flot kulisse og ikke mindst et meget medrivende publikum. Jeg synes niveauet var rigtig højt i år, og det er dejligt at se”, fortæller Lykke Moesgaard, medlem af Udvalget for Gymnastik for Alle.  

DELTAGERE:

– Hvide Sande AK – HVAK Springerne
– FG 90 Showteam
– Bellinge-Gymnasterne – Talentpiger 8+
– Talenthold Greve
– Bellinge-Gymnasterne – Performance Elitepiger


FAKTA: 
Med Gym For Life- konkurrencen får opvisningsgymnastikken i Danmark et nationalt arrangement, hvor de kan få deres opvisning bedømt, samt blive inspireret af det samlede gymnastikshow, hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen. 

Læs mere her