Skal jeres hold med til EUROGYM i 2018? - GymDanmark

Skal jeres hold med til EUROGYM i 2018?

EUROGYM er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter (der kan gives dispensation for alder). En uge med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og lære nye tricks. 

Hvor: Liège, Belgien

Hvornår: 
14.-20. juli 2018 (ankomst mandag d. 14 juli og hjemrejse søndag d. 20 juli)

Tilmelding og priser: 
2.700 kr. pr. person
Prisen dækker: 
– Overnatning på skole 
– morgenmad, frokost og aftensmad
– Transport under EUROGYM
– Adgang til åbning, afslutning og galla
– Deltagelse i 2-4 workshops
– 2 opvisninger á 6 min. (Lav en opvisning med masser af underholdning og kombinér flere elementer på samme tid)
– Parties
– Delegations trøje og top/t-shirt 

Transport skal I selv stå for. 

HVORFOR SKAL I MED?
Her er et par citater fra tidligere deltagere: 

”Jeg synes det fede er, at det ikke kun handler om gymnastik, men handler om at man tager afsted som forening eller et hold sammen. Det er fedt at bliver udfordret til forskellige workshops og i forskellige sportsgrene. Hele eftermiddagen er egne opvisninger, men man tager også ud for at se andre lande, og selvfølgelig ud for at se og heppe på de danske hold”.

”Det har været en fed måde at være sammen med pigerne på, det er noget andet end bare at være derhjemme og træne. Stemningen hernede har været utrolig. Den måde at der bliver battlet mellem landende under fx åbningsparaden og selve ceremonien. Vores piger var helt høje bagefter”

”Det fedeste var åbningen og paraden – det var virkelig sjovt, fordi der var så mange som lavede seje tricks med at kaste hinanden op i luften” 

Hvem står bag
EUROGYM er den største europæiske gymnastik begivenhed for unge i alderen fra 12 år og opefter. Arrangørerne er den Europæiske Gymnastik Federation, UEG, som GymDanmark er medlem af. EUROGYM afholdes hvert andet år, og i 2018 afholdes det i Liège, Belgien fra d. 14-20. juli. Læs mere om det her på den officielle side og på deres facebook side her

Ved spørgsmål kontakt, Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk