DANMARKSPREMIERE - GymTræner 1-Basis - GymDanmark

DANMARKSPREMIERE – GymTræner 1-Basis

GymTræner 1 Basis er første step i GymDanmarks træneruddannelse og er netop blevet opdateret efter alle kunstens regler.
I efteråret udkom ”ATK 2.0- træning for børn og unge” som samler aktuel forskning om, hvordan man træner børn med øje for både den fysiologiske, psykologiske og sociale udvikling. Det er netop denne forskning som GymTræner 1-Basis nu er opdateret efter.

”Netop det at vores uddannelse bygger på forskning gør, at det er relevant viden for alle trænere, hvad enten man træner én eller fem gang om ugen. Vores træneruddannelse er for alle og håber vi kan være med til at højne trænerniveauet i alle de danske gymnastiksale, fortæller direktør Ditte Okholm-Naut.

Nyt i træneruddannelsen er også at man som deltager inden uddannelsen skal tilegne sig viden og forforståelse via E-læring. Det giver god mulighed for, at man på uddannelsen følger op på læringen.
Derudover vil man for at bestå GymTræner 1 Basis, og få videre adgang til GymTræner 1-Disiclplin, skulle bestå en undervisningsøvelse samt aflevere en hjemmeopgave max 1 uge efter uddannelsen.

”Vi arbejder målrettet i GymDanmark på at få en god og struktureret træneruddannelse, som kan bruges af alle trænere på alle niveauer. Det er vigtigt, at vi bedst muligt sikre læring hos vores deltagere. Det gør vi tildeles ved at arbejde med at deltagerne kommer på uddannelsen med en forforståelse samt at de efter uddannelsen løser en hjemmeopgave, som har til formål at skabe refleksion over det lærte, forklarer uddannelsesansvarlige Pil Christiane Lindekron, som glæder sig til at det første hold GymTræner 1-Basis gennemfører deres uddannelsen d. 17.-18. juni.

Find aktuelle uddannelser her (Bemærk vil du gennemføre hele niveau 1 uddannelsen i år, skal du tilmelde dig en GymTræner 1-Basis uddannelse som afholdes INDEN den GymTræner 1 Disciplin du ønsker at specialisere dig på)

Læs mere om GymDanmarks Træneruddannelse her