Dansk juniorhold i VM finalen - GymDanmark

Dansk juniorhold i VM finalen

Det var en pakket Arena i Helsinki med 7000 tilskuere, som de danske hold skulle præstere i, og det gjorde de med stor opbakning fra alle, og særligt fra de mange til rejste danske fans.

Endnu en gang var Danmarks repræsenteret i Juniorfinalen
Team Elina fra Greve Gymnastik og Trampolin deltog i deres første VM, men har vist gode takter hele året og er Nationale mestre i AGG. Holdet kvalificerede sig til finalen efter en flot omgang, og i finalen leverede de igen endte på en 10. plads. Danmark har de sidste to år haft to hold med i junior VM finalen, så det var med stor glæde at Danmark var repræsenteret endnu en gang.
De to andre juniorhold, Team Bella fra Greve og Team Navona fra Espergærde leverede også flotte præstationer og blev placeret som henholdsvis nr. 24 og nr. 19.

I juniorrækken vandt Minetit Elite fra Finland en sikker sejr over landsmændene Ovo Junior Team fra Finland (se deres serie her) og tredjeplanden fik Team Victoria fra Rusland (se deres serie her).

Find resultaterne her 

I landekonkurrencen for junior blev Danmark nr. 4.

JUNIOR VERDENSMESTRE 2017

Stor konkurrence i seniorrækken
I seniorrækken deltog de danske mestre Team Zelda fra Espergærde, Team Amelit fra Greve og Team Nova fra Sorø. Alle tre hold er lige rykket op i seniorrækken, så det var deres første senior VM, men Team Zelda og Team Amelit har de sidste to år deltaget ved junior VM og været i finalen begge gange.
Men livet i seniorrækken er hårdt og specielt i midtergruppen, hvor Danmark bør befinde sig er der kamp om pladserne. Ingen af holdene kvalificerede sig til finalen, men de leverede sikre og godkendte præstationer: Team Zelda blev nr. 24, Team Amelit blev nr. 25 og Team Nova blev nr. 28. Det er et stærkt felt i seniorrækken og med mange deltagende nationer.

Find resultaterne her 

I landekonkurrencen blev Danmark nr. 6 i senior.

Der var stor spænding om Verdensmesterskabet i seniorrækken, da der efter den indledende runde  var fem hold, som lå med 0.35 point til hinanden. Men efter en fantastik finale, hvor der blev byttet rundt på lidt placeringer, så var det Team Minetit fra Finland som kunne løfte armene og blive hyldet i en pakket arena (se video nedenfor). Nr. 2 blev Expressia fra Rusland (se deres serie her) og nr. 3 blev Ovo Team Fra Finland (se deres serie her). 

SENIOR VERDENSMESTRE 2017