Nykårede forbundsmestre i sports acrobatik - GymDanmark

Nykårede forbundsmestre i sports acrobatik

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Den mest eftertragtede guldmedalje, gulmedaljen i senior dame trio, blev vundet af Elisabeth Holler, Naja Lange og Sofie Bang Jensen fra HI-Skanderborg, efter de både ved første – og anden runde af forbundsmesterskabet leverede to sikre præstationer med høje kast, mange rotationer og flotte balance momenter.

Pigerne har dog kun få dage til at komme sig over sejren, for allerede på onsdag, d. 24. maj, rejser de sammen med resten af sports acrobatik landsholdet til Geneve for at deltage i Genvea International Acro Cup (GIAC) 2017. Følg med på facebook og snapchat.

Se alle resultaterne fra forbundsmesterskabet her

Find en forening nær dig, med Sports Acrobatik her