Nordisk mesterskab Idrætsgymnastik 2017 - GymDanmark

Nordisk mesterskab Idrætsgymnastik 2017

Ved weekendens nordiske mesterskaber i Idrætsgymnastik for pige og drenge Junior samt drenge Youth, var Danmark repræsenteret med et hold youth drenge og et hold junior piger.

I drenges konkurrence fredag hvor der konkurreres i allaround. Her blev bedste dansker Mikki Magnus Olsen, med en samlet placering som nr. 10. Resultatet rakte til finalepladser for Mikki i ringe, bare og reck. Mikkel Stokholm kom i finalen i ringe og bensving. Sofus Møllgaard kom i finalen i spring over hest.
I finalen i reck blev det til en flot sølv medalje for Mikki, i et meget tæt opgør om guld, sølv og bronze

I pigernes konkurrence var Danske Camille Rasmussen med helt i toppen og sluttede med en sølvmedalje i allaround konkurrencen. Den flotte allaround konkurrence gav adgang til alle 4 disciplin finaler for Camille. De øvrige danske piger sluttede uden for finale pladserne. I disciplin finalerne hentede Camille hele 3 medaljer. Guld på bom, Sølv på gulv og bronze i spring over hest.

Se alle resultater her