Fantastisk DM i Æstetisk og nye Danmarksmestre - GymDanmark

Fantastisk DM i Æstetisk og nye Danmarksmestre

I senior første division var der ni hold fra syv forskellige foreninger, som skulle kæmpe om at vinde DM 2017 i Æstetisk Gymnastik. Der var lagt op til en fantastisk konkurrence med masser af smuk gymnastik. Efter den indledende runde havde Team Zelda lagt sig i spidsen af konkurrencen, forfulgt af Team Amelit fra Greve og Team Nova fra Sorø. Så det hele skulle afgøres i finalen og her trak Team Zelda det længste strå og kunne efter en meget smuk og flot Van Gogh inspireret serie løfte pokalen og titlen som Danmarksmester 2017.

”Det var en kæmpe stor oplevelse, vi har trænet rigtig hårdt frem mod Æstetisk DM. Vi har givet den hele armen, og vi er rigtig tilfredse med dagens resultat. Vi var rigtig spændte og vi havde glædet os så meget til at vise vores serie, som vi har kæmpet med hele året”, fortæller en glad guldvinder Emilie Linea Grønlund fra Team Zelda, Espergærde.

 
VM i sigte
I næste uge tager Team Zelda, Team Amelit og Team Nova til VM i Æstetisk Gymnastik i Finland. Team Zelda og Team Amelit har de sidste to år begge været i VM finalen i juniorrækken, så det bliver spændende om de kan holde den fantastisk præstation. 

Danmark bliver repræsenteret ved VM med tre hold i juniorrækken og tre hold i seniorrækken. Pressemeddelelse bliver sendt ud i løbet af ugen.

Se alle resultaterne her

Du kan finde alle billederne fra DM i løbet af ugen under galleri eller på facebook