Kampen om DM i Æstetisk Gymnastik finder sted denne weekend - GymDanmark

Kampen om DM i Æstetisk Gymnastik finder sted denne weekend

I senior første division er der ni hold fra syv forskellige foreninger, som skal kæmpe om at vinde DM 2017 i Æstetisk Gymnastik. Der er langt op til en spændende og tæt konkurrence med masser af fantastisk gymnastik. Team Zelda (Espergærde) er forsvarende Danske mestre i juniorrækken, og er en af de klare favoritter til dette DM, tæt forfulgt af Team Amelit (Greve), Team Oxana (Farum) Team Embla (Espergærde) og Team Nova (Sorø). Det bliver spændende at se, hvem som løber med titlen og æren.  

Der afvikles også DM for både 8-10 år, 10-12 år, 12-14 år og junior i samme weekend. Indledende runde er lørdag og finaler søndag – find programmet og øvrige informationer her  

Held og lykke til alle.