To danske gymnaster har sat kursen mod EM i Budapest - GymDanmark

To danske gymnaster har sat kursen mod EM i Budapest

Forberedelserne op til EM har stået på masser af træning og konkurrencer i ind og udland. Efter udtagelsen af pigerne i marts har de været til konkurrencer i både Düsseldorf og Oslo. Den afsluttende og sidste test inden EM var Danmarksmesterskabet som blev afviklet i lørdags i Taastrup. Her blev Nicoline nr. 1 og Emma nr. 2 med kun 0.250 efter (læs mere om DM her).  

”Sidste træning var i mandags og her stod træningen på de sidste rettelser og generel gennemgang af serierne. Så pigerne er så klar til EM som muligt. En generel målsætning for begge piger er at køre så stabilt som muligt, uden de store kiks. Det er en kæmpe oplevelse at deltage ved EM, så vi ved på forhånd at pigerne vil være nervøse. Men at kunne opnå karakterer på omkring 10-11 i alle 4 serier burde være muligt, selvom det nye reglement kan gøre det svært at spå om” fortæller Camilla Olsen, træner.

Konkurrencen foregår fra d. 19. maj til 21.maj i Budapest.  Pigerne er i aktion første gang fredag aften kl. 18.30-20.15.  

Find det detaljerede program her  

Find startrækkefølge her 

Find mere info på den officielle side her 

 

Held og lykke!