Nyt familietræningskoncept blev kæmpe succes - GymDanmark

Nyt familietræningskoncept blev kæmpe succes

Omkring 140 børn og voksne i aldersgruppen to måneder til +60, var lørdag samlet i spejlsalen i Randers gymnastiske Forening til danmarkspremiere på nyt familietræningskoncept, nemlig GymFamily bObles Event. Dygtige instruktører og konsulenter med flair for at skabe netop det frirum som mange børnefamilier længes efter, sikrede de mange babyer og toodlere kvalitetstid med deres forældre. Her var mobiltelefoner og andet støj lagt på hylden, og der var skabt plads til at kravle, grine (græde) og nyde hinandens fulde opmærksomhed.

Se det flotte billedgalleri her

Gabor Juhasz, far til Rebeka på ni måneder siger ‘Det er super spændende at deltage og vi er rigtig glade for at være med. Vi kendte allerede til bObles produkter, men ville gerne have endnu flere gode idéer til hvordan vi kan lege med den og skabe en god motorisk udvikling for Rebeka’ smiler en glad far.

Og netop det motoriske udviklingspotentiale er noget flere af forældrene nævner som værene det vigtigste. Læs her forældrene sagde:

Mette Månsson, mor til Sofia på blot to måneder ‘Vi kom idag for at få inspiration til hvordan vi kan kombinere motorisk udvikling med leg. Vi har fået øjnene op for bObles produkterne og fået gode input fra instruktøren til hvordan vi kan lege sammen videre der hjemme også. Også Annika Munksgaard, mor til Nora på to år og Clara på ni mdr. er begejstrede for bObles produkterne og siger ‘Vi havde allerede bObles produkterne derhjemme. Vi er her idag for at få endnu flere idéer til anvendelse, da det motoriske læringsmoment er vigtigt for os. Det ønske har vi bestemt fået opfyldt idag’. 

Når motorik og leg går hånd i hånd

Udviklingskonsulent i GymDanmark Tenna Nørgaard Gunnersen var fyldt med begejstring efter at se, at hele idéen med at få forældrene op af sofaen og ind i gymnastiksalene lykkedes denne lørdag. ‘Forældre og børn vil gerne være aktive sammen, det som forældrene gør, gør børnene også, og det er præcis formålet med GymFamily bObles Events. Derfor er det en stor glæde idag at opleve, at leg og træning sagtens kan gå op i en højere enhed sammen. Samarbejdet mellem bObles og GymDanmark giver rigtig god mening, bObles har produkterne og vi har ekspertisen i træning af børn, og foreningerne hvor forældrene er. I GymDanmark ønsker vi med sundhedsfremmende aktiviteter, at give børnene den bedste start på deres motoriske udvikling, og derfor henvender GymFamily bObles Events sig, helt ned til børn fra to måneders alderen’.

Læs om GymFamily baby og toodler her

I bObles er man også henrykte for det nye samarbejde. Kristian Keller Gregersen, konsulent i bObles siger ‘med disse events får alle en god start. GymDanmarks dygtige instruktører fortæller på en god måde, om hvordan det motoriske kan startes tidligt med bObles produkter. Meget hænger sammen med selvtillid og selvværd, og med vores ‘donut’ kan vi være med til at give børnene god kropsbevisthed’. Om samarbejdet med GymDanmark fremhæver Kristian, at samarbejdet især er stærkt fordi vi sammen med GymDanmark kan komme ud i foreningslivet og medvirke til det fællesskab der opstår, når forældre begynder at sparre med hinanden.

Sådan får I GymFamily bObles Event i jeres forening

Hvis I også ønsker at tilbyde børn og forældre sjov, lærende og motorisk udviklende træningstid sammen i jeres forening, så kontakt udviklingskonsulent i GymDanmark Tenna Nørgaard Gunnersen, tng@gymdanmark.dk // 2916 9918.