Danmarksmestrene i sports acrobatik skal findes - GymDanmark

Danmarksmestrene i sports acrobatik skal findes

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Det bliver en tæt kamp om danmarksmesterskabstitlen i senior mix par, hvor forsvarende danmarksmestre Kenni Christensen og Sarah Hansen fra Toreby Sundby Gymnastikforening, fører med kun 0,11 over Casper Mikkelsen og Cecilie Arentoft fra TST Århus, efter at parrene ved første runde opnåede en slutkarakter på henholdsvis 21,31 og 21,20.

I senior dame gruppe har Elisabeth Holler, Naja Lange og Sofie Bang Jensen fra HI-Skanderborg, med deres slutkarakter på 24,53 fra første runde, dog lidt mere luft ned til anden pladsen, som foreløbigt besiddes af Mette Hedegaard Mikkelsen, Anna Klarskov Møller og Freja Hagopian Larsen fra TST Århus med en slutkarakter på 23,90. I senior dame par har Kamine Jacobsen og Agnes Ravn-Jakobsen fra Svinninge Gymnastikforening lagt sig massivt i spidsen med en slutkarakter på 23,94, som giver en margin på over 2,5 point ned til anden pladsen, som Josephine Sørensen Brunsgaard og Astrid Austevoll fra Silkeborg GF er indehaver af med 21,26 point.

I senior herre par har Jonas Weichel og Claus Weinreich fra TST Århus ligeledes et stort forspring, med en slutkarakter på 22,28, ned til Kristian Nielsen og Sune Kilde Jensen fra Fuglebjerg IF på anden pladsen med 20,32.

Her kan du følge konkurrerne

Følg med i hele konkurrencen på GymDanmarks snapchat, ved at tilføje gymdanmark til din snap.

Følg med i live-score her

Følg livestream af hele konkurrencen her