Nykårede Danmarksmestre i Grand Prix Rytme 2017 - GymDanmark

Nykårede Danmarksmestre i Grand Prix Rytme 2017

Der var lagt op til en spændende og tæt konkurrence om det officielle Danmarksmesterskab i Grand Prix Rytme i Paarup hallen denne søndag. Favoritterne fra Team Zelda fra Espergærde IF, Team Amelit fra Greve Gymnastik og Trampolin, og Team Embla fra Espergærde IF har hele sæsonen ligget utrolig tæt, og derved var der ingen som turde gætte på, hvem som efter dagens konkurrence ville stå øverst.  Det blev præcis det drama som alle havde forudset. Årets redskab er vimpel og med dette redskab ved man aldrig rigtig, hvad der sker, men de tre favorithold gav hinanden kamp til stregen og efter vimpelserien lå de tre hold inden for 0. 5 til hinanden. Fri-serien skulle dermed være afgørende for, hvem som kunne løbe med guldet. Her trak Team Amelit fra Greve det længst strå og kunne hænge den eftertragtede DIF-medalje om halsen.  

“Det var en helt fantastisk oplevelse, jeg er total overvældet og meget lykkelig. Man træner så meget og hårdt for 2x 2.45 min på gulvet, og så er det bare fedt, når det lykkedes. Jeg har drømt om at vinde DIF medaljen også kaldet Ægget i mange år, siden jeg var en lille pige, og nu står jeg med medaljen om halsen, og det er sgu sejt. Vi gjorde det godt i dag og stod sammen som et hold – jeg er så stolt og glad. Det var en fed konkurrence, et tæt løb, og jeg vil bare sige tusinde tak for kampen til Team Zelda og Team Embla”, fortæller en meget rørt Isabella R. E. Andersen, gymnast på Team Amelit.

En skøn dag i Paarup hallen med et fantastisk publikum var den perfekte ramme for året DM i Grand Prix Rytme. 

Se alle resultaterne her


Du kan finde alle billederne fra DM i løbet af ugen under galleri eller på facebook

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen