Finalisterne til DM i Microrækken er NU fundet - GymDanmark

Finalisterne til DM i Microrækken er NU fundet

af Camilla Hede

Det er kun de fire bedste hold fra hver række (mix, drenge og piger) der skal kæmpe mod hinanden til Danmarksmesterskaberne i Århus d. 27. maj. Publikum, hvoriblandt der sad flere af gymnasternes forældre, holdt vejret mens de unge gymnaster frygtløst kastede sig rundt i de svære spring, og udførte de krævende momenter i rytmeserierne på lige fod med ældre og mere erfarne gymnaster.

For de to deltagende micromix hold var dette sæsonens sidste konkurrence, som blev afsluttet med Gladsaxe IF micromix på en førsteplads og Ølstykke GF micromix på en andenplads. Disse deltager ikke ved DM grundet for få hold.         

Der var fart over feltet i microdrengenes konkurrence. Publikum brød ud i jubel og klapsalver da divisionens første og eneste dobbelt out blev udført af en drengegymnast fra Munkebjerg Gymnastikforening. Konkurrencen sluttede med Munkebjerg GF, TeamGym-Greve og Roskilde TeamGym på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen.  

Micropigernes konkurrence var præget af flotte og svære rytmeserier, blandt andet Rødovre og Omegns Gymnastikforenings serie, der fik imponerende 18.366 i karakter. Konkurrencen sluttede med TeamGym-Greve, Rødovre og Omegns Gymnastikforening og GHG – TeamGym Herlev på en første-, anden- og tredjepladsen.   

Anden runde af Forbundsmesterskaberne i microrækken har demonstreret et lovende niveau for Danmarks yngste TeamGym gymnaster til DM i Århus.HUSK at hold dig opdateret på DM i Ceres Arena her og køb din billet allerede i dag

Finalisterne til DM er: 

Microdrenge
1. Munkebjerg GF
2. TeamGym Greve
3. Roskilde TeamGym
4. Gladsaxe IF

Micropiger
1. TeamGym Greve
2. Rødovre og Omegns Gymnastikforening
3. GHG – TeamGym Herlev
4. Bolbro Gymnasterne

Se alle karakterer  her. 
 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen