Nykårede sjællandsmestre i sports acrobatik - GymDanmark

Nykårede sjællandsmestre i sports acrobatik

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Gymnaster fra hele Sjælland og Lolland Falster var i lørdags, d. 1. april, samlet til årets første sports acrobatik konkurrence i Frederiksberg-hallerne i København. Stemningen var i top allerede fra morgenstunden hvor de nationale rækker havde deres konkurrence og stemning holdt helt til om eftermiddagen hvor den internationale rækkes konkurrence fandt sted.

Det blev en tæt og nervepirrende kamp om sjællandmesterskabstitlen i senior dame trio, hvor det endte med at være Katja Frederiksen, Maria Pedersen og Mathilde Piil fra Toreby Sundby gymnastikforening som løb med titlen efter en flot og sikker rutine, lige over sølvmedaljevinderne Signe Henningsen, Emilie Lindemose og Sofie Lindemose fra Fuglebjerg IF.

I senior dame par vandt landsholdsgymnasterne Kamine Jacobsen og Agnes Ravn-Jakobsen fra Svinninge gymnastikforening sikkert guldmedaljen og titlen som sjællandsmestre efter at deres nærmeste konkurrenter Kristina Kristensen og Marie Olsen fra Slagelse gymnastikforening måtte udgår af konkurrencen, da Marie desværre blev skadet under opvarmningen.

Næste gang gymnasterne skal i aktion bliver ved første runde af DM, som afholdes d. 29 april i Hammel ved Århus, hvor de sjællandske gymnaster for første gang i år møder de jyske.

Se alle resultaterne fra SM her

Fotograf: Dicte Stæchmann