Vind en tur i Tivoli med dit gymnastikhold - GymDanmark

Vind en tur i Tivoli med dit gymnastikhold

Dit gymnastikhold får nu muligheden for, at optræde på den store scene i Tivoli, sammen med over 1000 gymnaster fra hele Danmark.

Hvad vinder mit hold?
Gratis entre til Tivoli hele dagen for holdets gymnaster og instruktører – og så skal holdet lave en fantastisk opvisning på den store scene.

Hvordan deltager mit hold?
Send en mail med et link til jeres opvisning til Janne Jelstad jje@gymdanmark.dk Fortæl lidt om jeres hold, hvilken forening I kommer fra, antal gymnaster, kontaktperson og telefonnummer. Tilbagemelding på deltagelse vil ske efter d. 25. maj. Konkurrencen løber frem til d. 1. maj 2017

Betingelser:
Jeres hold skal være fra en forening, der er medlem af GymDanmark, og jeres opvisning skal kunne tilpasses scenens størrelse. Såfremt der er spring i jeres opvisning, skal I benytte redskaber, som GymDanmark stiller til rådighed på dagen.

Hvem vælger vinderne?
Det gør Gymnastik for Alle udvalget. Vinderne udvælges ud fra underholdningsværdi, gymnastikglæde og god gymnastik 🙂

FAKTA om Gymnastik i Tivoli
Det er efterhånden blevet en rigtig god tradition, at GymDanmark-gymnaster mødes til et storslået gymnastikshow på plænen i Tivoli. Normalt finder vi de mange dygtige talenter indenfor i gymnastiksalene, men på denne sommerdag, slipper vi gymnastikken ‘fri’ i de smukkeste rammer. Fra hele landet mødes gymnaster til et inferno af trampolinspringere i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, kraftfulde idrætsgymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer, springgymnaster i fart, og sjippere i hæsblæsende tempo. Det er GymDanmark, der i samarbejde med Tivoli, præsenterer morgendagens gymnastikstjerner under sommersolen midt i København.

Hvornår: søndag 25. juni 2017

Det er forskellige GymDanmark-foreninger, indenfor et bredt udsnit af disciplinerne, der repræsenterer gymnastikken i Tivoli.Gymnasterne som deltager i gymnastikshowet bliver udvalgt af de enkelte disciplin-udvalg, og får besked i løbet af foråret. I udvalget ‘Gymnastik for Alle’ udvælger man holdene ud fra en konkurrence – læs mere her og vind en tur i TIVOLI.

LÆS MERE HER

Følg GymDanmark i TIVOLI på de sociale medier
Facebook, Instagram og Snapchat #gymdanmark

Se billeder fra tidligere år her

Hvordan får jeg mere at vide? Kontakt Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk, hvis du vil vide mere om konkurrencen.