GymDanmark søger efter samarbejdspartnere vedr. beklædning - GymDanmark

GymDanmark søger efter samarbejdspartnere vedr. beklædning

Behovet indenfor beklædning kan opdeles i tre kategorier;
1. Profilbeklædning sport, 2. Profilbeklædning repræsentation, 3. Profilbeklædning konkurrencedragter.
 


1. Profilbeklædning sport
Dette dækker over:
– Profiltøj i forbindelse med events, nationale som internationale
– Profiltøj i forbindelse med landshold

Vi ønsker at have en kollektion ’profilbeklædning sport’ som gælder i en f.eks. 2-årig periode, hvor det er centralt bestemt hvilke produkter der er, samt hvordan GymDanmarks logo er placeret/eksponeret på de respektive produkter.


2. Profilbeklædning repræsentation
Dette dækker over:
– Dommerbeklædning
– Nøglepersoners repræsentative profilbeklædning, evt i forbindelse med events


3. Profilbeklædning konkurrencedragter
Dette dækker over de specifikke konkurrencedragter landshold og ungdomsland bruger. Vi ønsker en eller flere samarbejdspartnere til en eller flere af vores konkurrenceudvalg. Vi ønsker en samarbejdspartner der kender de specifikke reglementer og direktiver for konkurrencedragter og som kan rådgive og spare med enheder omkring den konkrete disciplin. Vi ønsker en samarbejdspartner som for nogle discipliner kan levere samme konkurrencedragter over en flerårig periode og for andre kan levere konkurrencedragter i forbindelse med konkrete events.

Læs en mere uddybende beskrivelse her

Kontakt Forbundsformand Anders Jacobsen for en nærmere dialog; aja@gymdanmark.dk