EM forberedelse begynder i Østrig - GymDanmark

EM forberedelse begynder i Østrig

Med under to måneder til EM i Idrætsgymnastik, rejser ni gymnaster og deres trænere til Østrig i denne uge hvor de skal deltage i den klassiske FIG Austrian Open. Flere af gymnasterne skal bruge netop denne konkurrence som forberedelse til EM i Rumænien i slutningen af April.

Landstræner for kvinderne, Bernadett Balázs siger ‘På kvindesiden handler Austrian Open om at se hvor gymnasterne ligger niveaumæssigt i forhold til det nye Code of Points, samt at trække erfaringer med hjem fra andre europæiske lande, og ikke kun de skandinaviske som vi allerede kender godt’. Også på herresiden er den primære målsætning at afprøve nye øvelser i forhold til de nye regler. Marcus Alexander Bovien Frandsen siger ‘Konkurrencen giver os mulighed for at få international erfaring, og samtidig chancen for at afprøve vores nye øvelser i det nye Code of Points‘.

De danske gymnaster ved Austrian Open:

Kvindelige idrætsgymnaster:
Mette Hulgaard (KG66) / Senior
Victoria Schilling Gilberg (VIK) / Senior
Amalie Rosendahl (Gefion) / Senior
Emilie Midtbøll (KG66) / Junior
Camille Rasmussen (KG66) / Junior

Mandlige idrætsgymnaster
Marcus Alexander Bovien Frandsen (Gefion) / Senior
Jacob Buus (Gefion) / Senior
Luca La Pia (Gefion) / Senior
Christian Riisberg (Gefion) / Senior

Marie Skammelsen (KG66) deltager ikke i Austrian Open grundet en mindre skade i anklen. Trænerparret Bernadett Baláz og Milan Udvaracz vurderer ikke skaden som alvorlig, men ønsker at skabe bedst mulig forberedelse for Marie frem mod EM, og vurderer derfor at anklen skal have ro, og at Marie derfor ikke skal deltage ved denne konkurrence.

Mere information om Austrian Open
18. Marts 2017, Linz, Østrig 
Event website, se starttider, resultater mv.
Facebook eventside
Mere om EM i Idrætsgymnastik 2017