Gode tilbud ved vores partner Scandic - GymDanmark

Gode tilbud ved vores partner Scandic

Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem GymDanmark lige her eller se under Kontakt og booking.

Foreningen, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Prisgaranti på Scandic hoteller
Alle medlemmer af Gymdanmark kan ved at bruge aftalenummeret D000025337 opnå 10 procent rabat på individuelle reservationer, når der bookes på www.scandichotels.dk. Scandic har online prisgaranti på Flexprisen på www.scandichotels.dk, så du vil altid få den bedste pris på et Scandic hotelværelse, også sammenlignet med øvrige online tjenester. Morgenmad og Wifi er altid inkluderet i prisen.

 
Konkurrencedygtige priser
Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.
Kontakt & Booking
  • Ved individuelle bookinger (1-9 personer) skal du booke via www.scandichotels.com med Jeres aftalekode D000025337 i booking kode feltet, eller du kan anvende knappen nedenfor
  Book værelse nu


Alt dette får I også

En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).

Endnu mere rabat
Ved større arrangementer, events og stævner kan I kontakte Ole Glimo hos Scandic direkte for særtilbud. Benyt mailadresse ole.glimo@scandichotels.com

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen