Over 800 gymnaster skabte en festlig Gymnasternes dag i Ry - GymDanmark

Over 800 gymnaster skabte en festlig Gymnasternes dag i Ry

Det var en stor opvisningsdag i Ry hallerne i lørdags med over 800 gymnaster fra 30 forskellige hold og 18 foreninger fra Jylland. Det blev en festlig opvisning med mange forskellige indslag, med alt fra GymDanmarks forskellige discipliner som Rope Skippin, TeamGym og Grand Prix til Sports acrobatik og Tumbling, men også masser af showprægede hold viste deres kunnen. Det var et væld af farvestrålende og glade gymnaster, som gjorde opvisningsdagen til noget helt særligt. 

“Hold nu op jeg er helt høj, det har været en helt fantastisk dag med masser af gymnastik for alle pengene. Det har virkelig været en fornøjelse at opleve hvordan at alle hold bare havde en fest på gulvet og ikke mindst det gode publikum gennem dagen. Vi har i år rekord mange deltagere over 840 gymnaster fra 30 hold og 18 foreninger i Jylland. Det er fedt, at så mange har lyst til at være sammen om at vise gymnastikken frem. Jeg havde fornøjelsen af at sende alle hold på gulvet og ikke mindst samle dem efter deres opvisning og sige godt gået – det var helt særligt og jeg håber, at se dem alle igen næste år. Og tak til Ry GF for det gode samarbejde med Gymnasternes dag. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så entusiastiske mennesker”, fortæller Udviklingskonsulent og ansvarlig Tenna N. Gundersen fra GymDanmark.

Alt i alt en rigtig god dag i Ry hallerne, som var den perfekte ramme for Gymnasternes dag 2017. 

Gymnasternes dag fortsætter på Fyn  – find dato og program her

Deltagende foreninger 
Vejlby IK
Grindsted G & IF
Hammel GF
Gymnastik Odder
Viby IF
Viborg GF
Hedensted GF
Aarhus 1900
Ry GF
Vestjysk GF
Silkeborg GF
Bryrup IF
Silkeborg PD
Vorup FB
Spjald Fritid
Skive GF
Hvide Sande AK
TST Aarhus

Hvad er Gymnasternes Dag? 

En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Tre forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 talenter og gymnastikstjerner. GymDanmarks seks regioner er værter for denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold. Læs mere her