Ny udviklingskonsulent med fokus på med talent- og elitearbejde - GymDanmark

Ny udviklingskonsulent med fokus på med talent- og elitearbejde

Fra den 1. januar 2017 er 30-årige Jonas Vestergaard Jensen ny udviklingskonsulent i GymDanmark. Faktisk har han været et velkendt ansigt på forbundskontoret i Brøndby siden september 2016, hvor han startede i forbundet som projektkonsulent.

Jonas er uddannet fra Københavns Universitet i humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab med speciale i talentudvikling, og har desuden en European Master in Sport and Exercise Psychology. Om arbejdet i GymDanmark siger Jonas ’Overordnet set handler det for mig om, at GymDanmarks gymnaster bliver så dygtige som muligt. Og her tyder forskningen på, at det sker bedst hvis de miljøer som gymnasterne begår sig i er klædt godt på til opgaven. Ligeledes handler det for mig om, at øge samarbejdet og vidensdelingen i GymDanmark. Det være sig både vertikalt i forbundet, foreninger, trænere og gymnaster imellem, men også horisontalt i form af samarbejde på tværs’. Ved siden af sin ansættelse i GymDanmark underviser Jonas desuden i gymnastik på bacheloruddannelsen i idræt på Københavns Universitet.

Direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut er glad for at byde Jonas velkommen på forbundskontoret og siger ’Jonas arbejder forskningsbaseret og har nyeste viden på feltet, og jeg er derfor sikker på, at han kan være med til at understøtte vores talentudvikling på bedste vis. Jonas har de helt rigtige kompetencer til denne opgave hvor GymDanmark får god brug af Jonas faglige baggrund, og stærke samarbejdsevner’.

Mere om Jonas
Jonas har spillet håndbold og fodbold siden han var lille, og nåede at spille på divisionsniveau som ungdomsspiller. Det var dog gymnastikken der trak på efterskolen i 10. klasse hvor også trænergerningen begyndte at fylde. Ud over sin rolle som efterskolelære på en Skyum idrætsefterskole har Jonas stået i rollen som gymnastiklærer og træner, lige fra opvisningsgymnastik, til TeamGym og Tumbling.

Kontakt Jonas her, mail jvj@gymdanmark.dk, tlf. 2145 2401

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen