Livreddende førstehjælp i gymnastikforeninger - GymDanmark

Livreddende førstehjælp i gymnastikforeninger

Tusindvis af danskere dyrker gymnastik, og en donation fra TrygFonden på 355.000 kr. til GymDanmark, giver mulighed for at afvikle førstehjælpskurser i samarbejde med den lokale Røde Kors-afdeling, og derved øge kendskabet til basal livreddende førstehjælp.

“I GymDanmark prioriterer vi sikkerheden højt, og det gør vi blandt andet ved at sikre vores foreninger træneruddannelser og førstehjælpskurser på højt anerkendt niveau. Donationen fra Trygfonden giver os mulighed for at afholde 45 førstehjælpskurser i løbet af en tre-årig periode”, siger GymDanmarks direktør Ditte Okholm-Naut, og glæder sig over, at GymDanmark nu har aftalt førstehjælpskursus med GF Køge Bugt og Haslev TT.

Det siger kursisterne
I foreningerne er de glade for GymDanmarks initiativ og ser frem til at få klædt trænere og hjælpere på til at kunne yde førstehjælp, såfremt der en dag måtte blive behov for det.”Kursisterne roser os for at levere gode kurser med god stemning og et højt fagligt indhold. Et førstehjælpskursus giver viden, som den enkelte kan bruge i praksis. Man føler sig mere parat til at handle og hjælpe, hvis uheldet skulle være ude”, fortæller aktivitetsleder Jonna Yde fra Røde Kors afdeling i Køge.

Sådan får I førstehjælpskursus i jeres forening

Læs mere om samarbejdet imellem Trygfonden, Røde Kors og GymDanmark