Koordinerende landstræner i trampolin søges - GymDanmark

Koordinerende landstræner i trampolin søges

Har du lyst til at prøve kræfter med at stå i spidsen for et landshold? Og har du de kompetencer, der skal til for at udvikle trampolinspringere på internationalt topniveau? Så er du måske GymDanmarks nye landstræner i trampolin.

GymDanmarks trampolin brutto-landsholdstrup består af ca. 10-12 springere, der udtages for et år ad gangen. Som landstræner får du ansvar for landsholdets aktiviteter og for at planlægge og koordinere landsholdsspringernes træning gennem samarbejde med klubtrænere. Du vil blive målt og evalueret på landsholdsspringernes udvikling.

Kompetencer

Som landstræner i trampolin skal du have tekniske og faglige kvalifikationer og erfaring med elitetrampolin på højeste niveau. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret samt have lederegenskaber og gode samarbejdsevner. Vi leder efter en person, som både har sportslige kompetencer og er god til at kommunikere, og som kan etablere de nødvendige samarbejdsrelationer med involverede, trænere, springere og klubber.

Opgaverne

Dine opgaver bliver at planlægge landsholdets aktiviteter, udtage bruttotruppen, udvikling og implementering af teknisk koncept på landshold og i talent- og eliteklubber, udvikling af involverede klubtrænere, løbende sparring og opfølgning i forhold til springere og trænere, deltagelse ved planlagte samlinger og ture i ind og udland samt – ikke mindst – at sikre, at springerne er bedst, når det gælder.

Opgaven forventes at have et omfang på ca. 60 årlige arbejdsdage med tilhørende planlægning og afrapportering.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker hos GymDanmark med reference til direktøren og med trampolinudvalget/ TRES (trampolin elitesektionen) som daglig sparrings- og samarbejdspartner. Arbejdet udføres fra egen bopæl. Dækning af kørsels- og rejseudgifter efter statens takster i henhold til indgåede aftaler.

Der er tale om en ét-årig aftale, som genforhandles senest i november 2017 med henblik på forlængelse.

Praktiske oplysninger

Send din ansøgning til direktør i GymDanmark, Ditte Okholm-Naut på don@gymdanmark.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 12. december 2016, og samtaler afholdes i uge 50/51 2016.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt
Peter Jensen, formand for trampolin elitesektionen i GymDanmark, tlf.: 2720 3733
Ditte Okholm-Naut, direktør i GymDanmark, tlf. 4076 4047

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen