Vejlby IK og KG66 danmarksmestre 2016 i Idrætsgymnastik - GymDanmark

Vejlby IK og KG66 danmarksmestre 2016 i Idrætsgymnastik

Mændene – Vejlby IK vinder guld for ottende gang i træk

I mændenes konkurrence var det også Vejlby IK der førte konkurrencen efter første runde, og denne placering ændredes ikke på finaledagen. Med gode stabile øvelser sikrede mændende sig DM guld for hold, for ottende gang – en imponerende rekord, som Helge Vammen tilskriver hele holdet æren for ‘vi leverer det vi skal idag, og personligt er jeg meget stolt over at være med til at vinde igen. Det giver en kæmpe motivation til holdet at vi formår at holde guldet endnu engang’. Sølvet gik til københavnerne fra Gefion og bronze til talentholdet fra Greve/Vejlby IK, som leverede en ganske god indsats med flere flotte øvelser

Resultater 

 1. Vejlby IK
  Helge Vammen, Joachim Bøgeholt Winther, João Marcus Fuglsig,
  Mads Freitag, Mathias Brønderup Christiansen, Rasmus Vorup og Stig Kjeldsen
 2. Gefion
  Christian Riisberg, Christoffer Wikke Hallund, Jacob Dahlslund Buus, Luca Kjær la Pia, Marcus Alexander Bovien Frandsen, Mathias Johansen og Uffe Høy
 3. Greve/Vejlby IK
  Sofus Møllgaard, Conrad Obling, Alex David Surry, Mikkel Stokholm,
  Nikolaj Kaas og Oliver Agerskov Schultz

Se mændenes resultater her

 

Kvinderne – KG66 vinder guld for sjette gang i træk

Der var lagt op til en spændende konkurrence ved kvindernes hold DM 2016. Kvinderne fra Vejlby IK vandt første runde og var derfor foran i kampen om guldet. Til finalerne havde KG66 forstærket holdet med tre gymnaster og var stærkest på dagen. De sikrede sig dermed guldet med knapt 4 point ned til sølvvinderne fra Vejlby IK, som på Bommen desværre blev ramt af en skadet Linnea Wang, som derfor ikke kunne gennemføre konkurrencen. Sølvet gik til idrætsgymnasterne fra Gefion, som havde en rigtig god anden runde, hvor de blandt andet sikrede sig dagens højeste score på Hest. Fjerdepladsen gik til gymnasterne fra Skive GF.

Resultater

 1. KG66 
  Emilie Engelbrecht Midtbøll, Victoria Kajø, Isabella Dyresberg Bøckhaus, Camille Rasmussen, Mette Hulgaard og Sara Bergmann Jacobsen
 2. Vejlby IK
  Emilía Ósk Kristjánsdóttir, Josefine Henriksen, Linnea Højer Wang,
  Sophia Christiansen, Tinna Odinsdottir og Victoria Gilberg
 3. Gefion
  Amalie Rosendahl, Clara Dahl Meincke , Freja Vedersø Frandsen,
  Ida Holst, Louisa Lorentzen og Sofia Bjørnholdt

Se kvindernes resultater her

Se sammendrag fra konkurrencerne på facebook

 

Værstforening med rutinerede kræfter

Greve Gymnastik og Trampolin satte rammerne for hold DM 2016, en værtsrolle som de er dygtige til og befinder sig godt i. Konkurrencerne idag var god motivation for foreningens unge gymnaster, og Holger Himmelstrup som til daglig er cheftræner for idrætsgymnasterne i foreningen siger ‘vi har glædet os rigtig meget til at få seniormesterskabet til Greve, og har derfor forberedt os længe. Vi er en forening med dygtige gymnaster i talentafdelingen, og gymnasterne fra Greve som så med idag, er allerede begyndt at drømme om at være med. Det har også været fantastisk at opleve den store opbakning fra frivillige og forældre, som alle har hjulpet til med at stable dette DM på banen’.