Trampolinspringerne mødes til DM i Haslev - GymDanmark

Trampolinspringerne mødes til DM i Haslev

Hos Damerne stiller københavnerne fra KTK1 op med blandt andre regerende danmarks- og nordiskmester Maila Walmod og Smilla Thea Jensen som vandt junior NM i oktober. På hjemmebane for Haslev TT er tidligere danmarksmester Vanessa Rae Smith og Sara Lindahl Jensen som vandt bronze ved individuelt DM 2016, at finde.

OGF Trampolin har på sit hold blandt andet Pernille Juhl Mogensen, som blev nr. 4. ved NM for en måneds tid siden.

Se deltagerlisten her

Hos Herrerne har hjemmeholdet Haslev TT1 blandt andet regerende danmarksmester Benjamin Kjær, bronzevinder fra DM Lucas Cheung og svenske Jonas Nordfos på holdet. Konkurrenterne fra KTK1 har Martin Wagner Christensen (WAG2015) og VM2015-deltager Jacob Schoppe på holdet, samt to nye springere Alfred og Emil Krydsfeldt som endnu er juniorer.

Greve Gymnastik og Trampolin har også spændende springere som Mathias Højby Jensen som også gjorde god figur ved junior EM tidligere i år.

Se deltagerlisten her

Læs KTK’s egen optakt til DM her

Mere om Hold DM

DM afholdes af Haslev TT, Haslev Hallerne, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev

Konkurrencestart fra kl. ca. 11:30, læs mere her