Kom med i arbejdsgruppe om GymDanmarks økonomiske struktur - GymDanmark

Kom med i arbejdsgruppe om GymDanmarks økonomiske struktur

GymDanmarks bestyrelse har et ønske om, at skabe en stabil og gennemskuelig økonomisk struktur der matcher foreningerne og samfundets behov. Bestyrelsen har derfor besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, bestående primært af foreningsrepræsentanter til at komme med et oplæg til bestyrelsen, omkring en fremadrettet økonomisk struktur.

Findes der derfor nogen i jeres klub, som er relevante til at indgå i en sådan arbejdsgruppe, hører vi meget gerne fra jer. Som forening kan I indstille en person til gruppen, og det behøver hverken være formand eller bestyrelsesmedlem.

Arbejdsgruppen ønskes besat af en bred repræsentation af GymDanmarks foreninger, vi har derfor brug for følgende oplysninger i forbindelse med indstillingen:

  • Navn på foreningen der bliver repræsenteret
  • Antal medlemmer i foreningen, samt hvilke GymDanmark-aktiviteter foreningen repræsenterer
  • Navn og kontaktoplysninger (mail og telefon) på personen, samt dennes tilknytning til foreningen
  • Baggrund for indstilling, kompetencer, erhverv og eventuel uddannelse

Sidste dag for indstilling er søndag d. 27. november og første møde forventes afholdt d. 8. december i Idrættens hus, Brøndby fra kl 18-21.

Klik her for at læse kommissoriet for arbejdsgruppen

Spørgsmål omkring arbejdsgruppen kan rettes til Forbundsformand Anders Jacobsen pr. mail aja@gymdanmark.dk, hvor også forslag til kandidater til arbejdsgruppen kan sendes.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen