Bliv GymDanmarks nye amatørfotograf - GymDanmark

Bliv GymDanmarks nye amatørfotograf

GymDanmark har i de seneste år udviklet en stærk visuel kommunikation med gymnastikken i centrum. Sammen med dygtige fotografer som har en forståelse for gymnastikkens mange ansigter og udtryk, er det lykkedes at skabe et solidt og genkendeligt brand, der udtrykker GymDanmarks identitet.

Vi søger nu en amatørfotograf med blik og øje for de vigtige detaljer til at indgå i GymDanmarks kommunikationsteam for at fortsætte arbejdet med GymDanmarks brand.  Vi forventer at;

•    Du har et indgående kendskab til gymnastikken
•    Du har flere års erfaring som amatørfotograf
•    Du har lyst til at udvikle dig inden for din passion som amatørfotograf
•    Du er drevet af passionen for gymnastikken
•    Du kan arbejde weekend og aften, efter aftale
•    Du har erfaring med videooptagelser

Mere om jobbet
Overordnet handler jobbet om, i samarbejde med GymDanmark kommunikation, at sikre forbundets samlede udtryk med respekt for gymnastikkens forskellige facetter. De fleste opgaver bliver at fotografere vores talentfulde gymnaster ved konkurrencer og events (primært weekender). Herudover bliver der også en række fotoopgaver i vores uddannelses- og træningsmiljøer. 

Bliver du vores nye fotograf, vil du få rig mulighed for at præge GymDanmarks visuelle udtryk, få mange gode oplevelser og komme helt tæt på sporten.

Personlige egenskaber
Du skal være initiativrig, kreativ, humørfuldt og ikke mindst passioneret omkring gymnastikken. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstid og timer, og ikke mindst tidspunkter. Du skal forvente, at der er et højt tempo under optagelserne, og du skal kunne levere billeder samme dag, som de er optaget, da de som ofte skal anvendes i en PR sammenhæng.

Løn og vilkår
Du vil modtage en mindre aflønning.

Sådan søger du
Send en mail vedhæftet nogle af dine bedste billeder til os. Skriv lidt om dig selv (baggrund), dine tanker bag dine fotos, og kom gerne med et bud på, hvorhen du forestiller dig at GymDanmarks visuelle udtryk kan udvikles hen mod. Send til media@gymdanmark.dk, senest den 5. december 2016.

Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Anette Jentzsch 2162 6733 eller Janne Jelstad 2992 3694 på GymDanmarks forbundskontor.