GymDanmark har fået ny Formand - GymDanmark

GymDanmark har fået ny Formand

Med 11 år som folkevalgt i gymnastikkens verden, heraf otte år i GymDanmarks bestyrelse, er det en godt rustet Anders Jacobsen der nu sætter sig i formandsstolen i GymDanmark.

Anders Jacobsen udtrykker ydmyghed om sin nye rolle, og siger: ‘Jeg arbejder for et GymDanmark hvor der, på tværs af discipliner, foreninger, organisatoriske snit og geografiske områder, er et stærkt incitament til at gøre en forskel for lige præcis den del af gymnastikken som man brænder for.

Jeg arbejder for et GymDanmark hvor man føler stolthed af at være en del af gymnastikkens fællesskab, og en stolthed over at være en del af GymDanmark. Jeg er stolt over at stå her i dag som kommende formand for GymDanmark og jeg glæder mig usandsynligt meget til mit fortsatte arbejde for og med gymnastikken’.

Læs mere om Anders Jacobsen, og hans kandidatur til formandsposten her

Hædersbevisninger 

 • Idrætsgymnastikpokalen, gik til Holger Himmelstrup
  Holger kommer oprindeligt fra Nakskov GF, er tidligere gymnast og har været med til at udvikle gymnastikken i gennem mange år. Holger forstår at inddrage mennesker i det frivllige arbejde, og har sat væsentlige fingeraftryk på blandt andet en ny hal i hans forening Greve Gymnastik og Trampolin. Holger spillede også en væsentlig rolle ved VM i 2006 i Idrætsgymnastik, hvor han var cheflæge.
 • Svend Hansens Mindepokal (TeamGym), gik til Gjellerup Sdr.
  Pokalen som uddeles hvert andet år, går til det hold der præsterer bedst ved Nordisk Mesterskab. Denne gang var der to hold som lå til at modtage pokalen, nemlig Roskilde TeamGym og Gjellerup Sdr. Sidstnævnte havde højeste score, og modtog derfor pokalen.
 • Trampolinprisen, gik til Jørgen Lind
  Med sit store engagement har Jørgen igennem mange år, gjort noget helt særligt for trampolinprisen. Med over 40 år i sporten, han han blandt meget andet været med til at starte trampolinsporten op i Greve. Jørgen var ikke tilstede på mødet, og breddeudvalget modtog derfor prisen på hans vegne.
 • Årets forening, blev Vejlby IK
  I år gik prisen som ‘Årets foreningen’ til Vejlby IK, som favner bredt med både bredde og konkurrence. Foreningen arbejder målrettet for at understøtte målsætninger og vision i GymDanmark. Med en bred palette af tilbud til alle, samarbejder VIK på tværs med andre foreninger til gavn for gymnastikken.

Ønsk tillykke og se billeder på facebook her

 

Øvrige valg

 • Næstformand til GymDanmarks bestyrelse, Lene Christiansen
 • Formand for Udvalget for Idrætsgymnastik, Morten Rasmussen
 • Formand for Udvalget for Rytmisk Gymnastik, Lotte Kok
 • Formand for Gymnastik for Alle, Søren K. Nielsen
 • Formand for Sports Akrobatik Udvalget, Lars Rasmussen
 • Suppleant til formand og næstformandsposten, Erik Juhl Mogensen
 • Regionsrepræsentant GymMidtjylland, Bent Busk
 • Ordensudvalget, Hans Christian Bjerg
 • Ordensudvalget, Erhardt Franzen

 

Et varmt farvel til Flemming Knudsen

Efter 10 år på posten som forbundsformand blev det til et varmt farvel til den afgående formand. Det var ingen tilfældighed at Flemming både modtog sin nye titel som æresmedlem af GymDanmark, og stående applaus fra salen. Flemming Knudsen udtrykte stor taknemmelighed for alle han igennem sine 10 år som formand havde mødt på sin vej, og ønskede den nye formand og bestyrelse lykke i fremtiden. Flemming Knudsen sluttede af med at sige: Gymnastikken er det, det hele drejer sig om, så bliv ved med at gøre, hvad I gør for gymnastikken i Danmark.

Flemming Knudsen fortsætter sit hverv som bestyrelsesmedlem i DIF, Team Danmark og som komitee-medlem i FIGs Gymnastics for All.

Læs om udvalgte beslutninger fra repræsentantskabsmødet her

Læs referatet fra repræsentantskabsmødet på GymTranet her (kommer snart)

 

Repræsentantskabsmøde 2017

Næste års repræsentantskabsmøde er den 28. oktober 2017