Ny landsholdstrup udtaget i Tumbling - GymDanmark

Ny landsholdstrup udtaget i Tumbling

Om den nye landsholdstrup siger senior landstræner Michael Jensen ‘Vores stærkeste folk Lasse Pihl Høi Sørensen, Anders Emil Wesch, Adam Scharf Matthiesen og Rasmus Steffensen er nu alle samlet i verdensklasse. Adam er ved at være tilbage efter en skadesplaget sæson sidste år. Hos damerne er Sara Ravnholt Ørskov og Johanne Lassen Nørby i international klasse. Sara er også ved at være tilbage efter den skade hun pådrog sig til træning ved EM i år’.

Rasmus Beck, Johannes Sømod, Arne Kjær, Kristoffer Hayes og Kristoffer Krüger er til denne udtagelse gledet ud af truppen, blandt andet på grund af skader, faldende niveau og andre prioriteringer. 

Michael Jensen siger om målene for den kommende sæsonen ‘Vi skal være gode til DM i foråret 2017. Frem til dette skal der trænes og udvikles nye øvelser. Alt ialt en træningssæson, hvilket er meget tiltrængt efter sidste års sæson, der gik fra juli til juli med masser af konkurrencer.

Se hele landsholdtruppen her