Hjælp til Rytmisk udvalg - GymDanmark

Hjælp til Rytmisk udvalg

Frivillige ressourcepersoner søges til AGG sektionen.

Udvalget for rytmisk gymnastik har travlt, og vi søger derfor flere medlemmer til vores arbejdsgruppe AGG sektionen, der arbejder med Æstetisk Gymnastik. Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af AGG-miljøet i hele Danmark, deltage i planlægning og gennemførelse af aktiviteter i forbindelse med AGG konkurrencer, camps, træner- og dommeruddannelse, elite/talentudvikling mm, så har du muligheden nu.

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har erfaring som AGG træner eller gymnast (evt. tidligere gymnast), gerne med erfaring og deltagelse i internationale konkurrencer. Det afgørende er, at du har lyst til at lægge tid og engagement i opgaverne sammen med de øvrige AGGsektions medlemmer.

Hvis dette er noget for dig – så skriv et par ord om dig selv og send det til urg@gymdanmark.dk senest d.  25. oktober 2016. Vi glæder os til at høre fra dig.