GymnastikKabalen er tilbage i 2017 - GymDanmark

GymnastikKabalen er tilbage i 2017

Det bliver med garanti et fedt show med gymnaster fra de to efterskoler og nogle af de bedste indenfor GymDanmarks mange discipliner. Efterskolerne fik idéen til showet, da de ønskede at give deres elever nogle nye fede rammer at lave opvisning i end den normale hal med streger i gulvet. Showet blev afholdt første gang i 2016 og med stor succes. 

Glæd jer til et forrygende show med fart over feltet
GymDanmark er glade for samarbejdet og ser frem til resultatet: “Vi er glade for, at vi igen i år har fået muligheden for at samarbejde med to rigtig dygtige efterskoler – og støtte op om at skabe et gymnastikshow som både har det meget showprægede, det mere stilistiske og intense. Det er også en oplagt mulighed for at vise vores mange forskellige gymnastikdiscipliner frem i en ny ramme og udenfor deres vante konkurrencemoment. Det var et fedt show sidste år, men jeg er sikker på, at det bliver endnu vildere i år, så jeg kan kun anbefale at købe billet til showet. Det skal nok blive en STOR oplevelse.”, fortæller Janne Jelstad, Event og kommunikation i GymDanmark.

Læs meget mere på den officielle hjemmeside her hvor du også kan købe billetter.

Vil du opleve nogle af de fantastisk deltagere fra 2016 så klik her

Hvornår: Lørdag d. 1. april 2017 kl. 15.00
Hvor: Brøndbyhallen
Billet: Voksne: 160 og børn 80 kr. Køb billet her

Gå ikke glip af et af de fedeste events i 2017 – GymnastikKabalen!