Fuss & Disturb ny samarbejdspartner for GymDanmark TeamGym - GymDanmark

Fuss & Disturb ny samarbejdspartner for GymDanmark TeamGym

Det er en glad formand for Udvalget for TeamGym der siger; “Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os lynhurtigt at finde en ny tøjleverandør så kort tid før EM i Slovenien. Jeg tager det som udtryk for, at TeamGym-sporten nu er et sted, hvor attraktive samarbejdspartnere ser stor værdi i at samarbejde med os, og jeg håber selvfølgelig at vores klubber vil støtte op om vores nye samarbejdspartner”.

Det er også en rigtig glad Ditte Chopart Direktør i Fuss & Disturb, som glæder sig til samarbejdet og siger “Vi er i fuld gang med at udvikle nye spændende produkter til landsholdene, som de snart skal have i brug. Det bliver spændende at følge holdene fra sidelinjen. Fuss and Disturb ønsker alle de danske gymnaster held og lykke i Slovenien”.

GymDanmarks stiller med seks landshold (tre junior- og tre seniorhold) ved EM 10. – 16. oktober 2016 i Slovenien. Følg med på gymdanmark.dk og facebook.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen