Vi søger Kommunikationskonsulent til Bevæg dig for livet - Fitness - GymDanmark

Vi søger Kommunikationskonsulent til Bevæg dig for livet – Fitness

Har du værktøjskassen i forhold til kommunikation og marketing i orden, og kan du aktivere den i samarbejdet med både kollegaer og foreninger? Finder du energi i kontakten med andre mennesker og kan agere stærk i rollen som formidler og procesleder? Så er du måske den vi søger til at bidrage til et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø.
 
GymDanmark, Foreningsfitness og DGI Gymnastik & Fitness har indledt et historisk samarbejde og er i gang med at etablere en fælles fitnessafdeling, der har som formål at sikre, at fitness også i fremtiden er en væsentlig foreningsaktivitet. Fitnessafdelingen er en del af den fælles vision Bevæg dig For Livet, hvor DIF og DGI i fællesskab vil gøre 600.000 danskere aktive inden 2025.

Læs hele stillingsopslaget her

Spørgsmål om jobbet kan stilles til Trine Merete Hagemann, tlf. 2974 5126