Sæsonstart er kursustid - GymDanmark

Sæsonstart er kursustid

Sæsonopstart hænger uløseligt sammen med uddannelse og ny inspiration for foreningens trænere og hjælpetrænere. GymDanmark står klar med en række kurser til både nye og erfarne trænere. Kan I ikke finde det kursus, som I står og mangler, så kontakt GymDanmarks konsulenter.

Som ny hjælpetræner anbefaler vi vore 1-2-Træner kurser. På dette 8-timers kursus får du bl.a. idéer til træningsøvelser, viden om trænerrollen, forslag til opvarmning og redskaber til at planlægge træningstimen. Tag på kursus her:
Sorø 27. august
Stensved 28. august
Haslev 3. september
Bellinge 3. september

Vil du uddannes som træner skal du vælge en af vore GymTræner 1 kurser. På alle GymTræner 1 kurser får du en grundig gennemgang af emner som opvarmning/grundtræning, trænerrollen, aldersrelateret træning, træningsplanlægning og idrætsskader. Derudover sættes der intensivt fokus på en af vore mange gymnastikdiscipliner – eller på en bestemt målgruppe. Tag på kursus i:
Grand Prix Rytme
Sports Acro
Trampolin
TeamGym
Børn

Arbejder I med springgymnastik, så tag på et af vore SpringSikker kurser. Vælg mellem kurserne herunder eller bestil jeres eget kursus i foreningen. 
SMT1 8. oktober på Salling Efterskole
ST2 8. oktober på Salling Efterskole
Find flere kurser på springsikker.dk

Vil du som træner arbejde med en tilgang til dine gymnaster, som skaber øget kendskab, tryghed og tillid, så meld dig til et af vore kurser i GymnastikCoaching. Tilmeld dig i:
Brøndby 4. september 
Svendborg 17. september 
Jylland 18. september 

Skal I opdateres på Idrætsskader, så vælg vores E-læringskursus. Her bliver du rustet til at tackle de forskellige situationer omkring forebyggelse, skadesbehandling og genoptræning. Kurset afsluttes med en test og består du den, kan du printe dig et diplom.
Tilmeld dig her

Se alle vore kurser i kursuskalenderen eller i den aktuelle GymKalender