Uforglemmelige EUROGYM 2016 - GymDanmark

Uforglemmelige EUROGYM 2016

EUROGYM er et af GymDanmarks breddeevents, som er en gymnastikoplevelse i absolut særklasse og giver deltagerne minder for livet. EUROGYM 2016 i Tjekkiet har budt på et hav af gode, sunde og værdifulde oplevelser for gymnasterne, lederne og trænerne, og ikke mindst for den lokale tjekke, som har måtte vige fortovet, parker, cafeer og restauranter i hele byen for tusindvis af gymnastikentutiaster.

”Det har været en fed måde at være sammen med pigerne på, det er noget andet end bare at være derhjemme og træne. Stemningen hernede har været utrolig. Den måde at der bliver battlet mellem landende under fx åbningsparaden og selve ceremonien. Vores piger var helt høje bagefter”, fortæller Nina Petersen, træner fra Køge Bugt.

Det har også være en sjov tur for gymnasterne, Nina Demirci (11 år) fra Køge fortæller; ”Det fedeste var åbningen og paraden – det var virkelig sjovt, fordi der var så mange som lavede seje tricks med at kaste hinanden op i luften”.

EUROGYM er mere end bare gymnastik
”Jeg synes det fede er, at det ikke kun handler om gymnastik, men handler om at man tager afsted som forening eller et hold sammen. Det er fedt at bliver udfordret til forskellige workshops og i forskellige sportsgrene. Hele eftermiddagen er egne opvisninger, men man tager også ud for at se andre lande, og selvfølgelig ud for at se og heppe på de danske hold. Det er den del vi har reklameret rigtig meget med og grunden til at vi har så mange deltagere med i år”, fortæller Julia Lytken, Hvidovre

Alt i alt blev EUROGYM 2016 en fantastisk oplevelse for de danske gymnaster, og tilbage er der kun at sige; Tak for denne gangtil gymnaster og trænere, tak til Tjekkiet og UEG for en god gymnastik-event, vi glæder os allerede til EUROGYM 2018 i Belgien

Se billeder fra alle de danske hold på Facebook her

Se videoklip og stemning på Instagram @gymdanmark


Danskerne
200 danske gymnaster fra foreninger i hele landet, repræsenterer Danmark ved dette storslåede gymnastikevent.
Følgende foreninger deltager: 
Hvidovre Gymnastik HVG37
DHG
Helsingør Gymnastikforening
Gadstrup Gymnastik Forening
Gymnastikforeningen Køge Bugt
Munkebjerg Gymnastikforening
Hvide Sande Aktivitetsklub – HVAK

EUROGYM
EUROGYM er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter. En uge med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og lære nye tricks. EUROGYM bliver afholdt hvert andet år.