200 danske gymnaster er klar til EUROGYM - GymDanmark

200 danske gymnaster er klar til EUROGYM

Gymnastikopvisninger, workshops og oplevelser for livet – det er hvad der venter deltagerne ved EUROGYM.

Den 18. – 24. juli 2016 forvandles Céské Budejovice i Tjekkiet til et gymnastikmekka med op mod 5000 gymnaster, som tilsammen skaber 10 th EUROGYM 2016.  EUROGYM er en af de breddeevents, som er en gymnastikoplevelse i absolut særklasse og giver deltagerne minder for livet. Med et væld af workshops fra kano, træklatning, diskodans og til de klassiske gymnastikdiscipliner, vollyball og vandaktiviteter, bliver der masser af anderledes aktiviteter for de danske gymnaster. Alle holdene skal deltage i åbningen, afslutning, på fire workshops og har to opvisninger i løbet af ugen. Så det er et tæt pakket program der venter de danske deltagere, men der er også tid til masser af hygge og sociale relationer på tværs af holdene og de udenlandske delegationer.

Fem hold deltager også i Gallaen, hvor de repræsenterer Danmark – det bliver et fantastisk show fra dansk side med masser af power, kreativitet og masser af god gymnastik. De danske hold er;  DHG, Gadstru, HVAK, Køge Bugt og Helsingør. 

Danskerne
200 danske gymnaster fra foreninger i hele Danmark, repræsenterer Danmark ved dette storslåede gymnastikevent.

Følgende foreninger deltager:
Hvidovre
DHG
Helsingør
Gadstrup
Køge Bugt
Munkebjerg
HVAK

Følg gymnasterne her

Der vil løbende komme informationer på venstående platforme i løbet af ugen. 

Mere om EUROGYM
EUROGYM er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter. En uge med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og lære nye tricks.