GymTræner Fitness undervisningslicens til Haslev Idrætsefterskole - GymDanmark

GymTræner Fitness undervisningslicens til Haslev Idrætsefterskole

Dorthe Christensen er en af lærerne på HIS, der via et kursusforløb har fået licens til at undervise i GymTræner Dance trænerkonceptet og videreformidle indholdet til skolens elever. ’Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan tilbyde et trænerbevis til de elever der ønsker at udvikle sig og få bevis på deres undervisningskompetencer inden for dans og fitness’ fortæller Dorthe Christensen, lærer danse-fitness linjen på Haslev Idrætsefterskole.

Licenstanken er helt ny og HIS er indtil videre første og eneste efterskole med GymTræner Dance undervisningslicens. Hør mere om hvordan I som efterskole får GymTræner undervisningslicens: kontakt udviklingskonsulent Sanne Honoré, sho@gymdanmark.dk

Se GymTræner Fitness koncepterne her