GymDanmark indtager Tivoli med 1000 gymnaster - GymDanmark

GymDanmark indtager Tivoli med 1000 gymnaster

På søndag mødes GymDanmarks gymnaster til årets sommershow i Tivoli. Gymnastikken bliver sluppet løs i det fri i Tivolis smukke rammer. Gymnaster fra hele landet mødes i et inferno af trampolinspring i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer og sjippere i hæsblæsende tempo.

Opvisning når det er bedst
Det er noget ganske særligt at være udvalgt til at repræsentere GymDanmark i Tivoli, og holdene gør deres bedste for at levere et seværdigt show for publikummet på Plænen. Der bliver mulighed for at opleve både opvisnings- og konkurrencegymnaster, når GymDanmark folder paletten ud i Tivoli. I alt 1000 gymnaster fra 26 foreninger vil være tilsetde i den gamle have i København. 

Tivoli-dysten
GymDanmark er kendt for konkurrencerne, og dem har vi taget med i Tivoli – i løbet af dagen bliver det muligt at dyste i følgende konkurrencer; “Rope vs. Trampolin”, “Håndstandskonkurrence”, “Katete” og “Y-balance”.

Praktisk info
Gymnastik i Tivoli 2015 afholdes søndag d. 26. juni fra kl. 12.00 til 20.10 på Plænen.  Find programmet her

Deltagende foreninger:

 

 • Ballerup GF
 • Bellinge Gymnasterne
 • Bøvlinge Idrætsefterskole
 • DHG Gymnastik
 • Espergærde IF
 • Farum GF
 • Gladsaxe IF
 • Greve Gymnastik og Trampolin
 • Gymnastikforeningen Øbro
 • Hammel Gymnastikforening
 • Helsingør GF
 • Jerne Idrætsforening
 • Karlslunde IF
 • Køge Bugt GF
 • Københavns TrampolinKlub
 • Lillerød GF
 • Lyngby Gentofte Gymnastik
 • Næsby
 • Slagelse GF
 • SGI
 • SOR IF
 • Sorø Gymnastik Forening
 • Svenninge Sporsacro
 • Spangsbjerg GF
 • Vejlby IK
 • Vedbæk
 • Århus 1900