Dansk Sport Consult stopper som officiel tøjsponsor for GymDanmark - GymDanmark

Dansk Sport Consult stopper som officiel tøjsponsor for GymDanmark

Dansk Sport Consult vil stadig være en tæt partner på beklædning, og gymnasterne vil stadig have mulighed for at købe gymnastiktøj ved Dansk Sport Consults standpladser ved mange af GymDanmarks stævner og konkurrencer i det kommende år. Derudover har Dansk Sports Consult valgt at tilbyde GymDanmark at købe varer til  fordelagtige priser fremadrettet.

Begge parter går ud af den nuværende kontakt med tilfredshed og med forventning om et godt samarbejde i fremtiden.

”Vi har haft stor glæde af, at Dansk Sport Consult har været tøjsponsor for vores landshold, og vi glæder os til den fremtidige samarbejdsrelation, som forhåbentlig bliver til endnu mere glæde og gavn for gymnaster, ledere, GymDanmark og Dansk Sport Consult, siger Direktør i GymDanmark, Ditte Okholm-Naut.

Og Direktør i Dansk Sport Consult, Arne Andersen tilføjer:
“DSC har i 10 år været tøjsponsor for de danske landsholdsgymnaster og vi har været meget glade og stolte over dette. GymDanmark har gennem de sidste 10 år vokset sig til en betragtelig størrelse med nogle meget komplekse strukturer og behov, og det er derfor som led i en strategi fra DSC’s side, hvor vi ønsker i langt højere grad at samarbejde med de enkelte klubber og foreninger, at denne ændring nu foretages. Det er derfor også glædeligt at DSC og GymDanmark fremadrettet kan have et godt samarbejde i fortsættelsen på de enkelte aktiviteter.” 

Har du spørgsmål kan du skrive til GymDanmarks direktør Ditte Okholm-Naut, don@gymdanmark.dk